QOTO KUNA Karpay, ontvang het licht van de Plejaden met Heleen Snoek

Voel je een diep verlangen om het contact met je zielenpad te vergroten?
Laat de zuivere energie van het sterrenstelsel de Pleiaden je inspireren en herinneren wie je werkelijk bent.

Thuiskomen bij jezelf door de zuivere energie van de Pleiaden te ervaren. Tijdens dit weekend ontvang je zeven inwijdingen die jouw verbinding met de zeven hoofdsterren van de Pleiaden versterken en de essentie ervan te integreren in je fysieke lichaam.

De Pleiaden, ook wel het zevengesternte genoemd, is een tot de verbeelding sprekende sterrengroep in vrijwel alle kosmologie├źn. Volgens de Inca traditie zijn wij mensen verbonden met de Pleiaden. Deze sterrenverbinding is mede bepalend voor de essentie van de ziel waarmee je als mens op aarde bent gekomen. De Qoto Kuna Karpay bestaat uit zeven inwijdingen waarbij de essentie van deze sterrenenergie wordt overgedragen, zodat je je bewust kan worden van deze zuivere frequenties en je je weer herinnert wie je in wezen bent.

Wij, Heleen Snoek en Elne van Esch, hebben deze inwijdingen gekregen van onze Inca leermeesters. Na een flinke periode van integratie zijn we nu klaar voor het verder verspreiden van deze krachtige energie, zodat we de mensheid op aarde helpen de kracht te bundelen om onze bestemming te herinneren.

Roepen de Pleiaden je? Dan is het jouw tijd om je met haar te verbinden. Wees welkom!

Wanneer: 29/30 juni 2019

Waar: In de yurt van Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden (Overnachten ter plaatse is mogelijk, maar hoeft niet)

Kosten: 222 euro

Meld je aan bij:
- Eline van Esch, info@spiritflute.nl
www.spiritflute.nl
- Heleen Snoek, heleen.snoek@kinesiologieamsterdam.nl
www.kinesiologieamsterdam.nl

Foto: Tom den Daas

Ervaringen van deelnemers:

In een prachtige natuurlijke omgeving vol met krachtplekken gaven Heleen & Eline het Plejaden ( Qoto Kuna Karpay ) weekend.
We waren met 'n kleine groep van 7 cursisten.
Er was meteen een warme sfeer en iedereen voelde zich zichtbaar op zijn/haar gemak, dankzij de openheid en hartelijkheid van Heleen en Eline
De inwijdingen werden in een Mongoolse jurt gegeven.
Toen ik de jurt binnenstapte voelde ik al snel dat dit een zeer krachtige Heilige Ruimte is. Mijn kruin-chakra ging zo ver open van de energie die er was, dat het leek alsof mijn hele hoofd kruin-chakra was.
De 7 inwijdingen van de Plejaden waren alle 7 erg verschillend en allen waren heel zacht en intens.
Regelmatig voelde ik de energie stromen en voelde ik dat mijn energetisch lichaam opnieuw werd gebalanceerd.
Eline & Heleen zijn een goed team en gaven de inwijdingen als echte Sjamanen, erg liefdevol en vol overgave.
Als afsluitend ritueel mochten we allemaal een kleine despacho voor onszelf maken met een eigen intentie.
Deze despacho gaven we uiteindelijk terug aan Pacha Mama via een kampvuur.
Het hele weekend was een bad vol liefde, zuivering, kaarsjes, Sjamanen water, geleide meditaties, een bijzondere labyrinth-loop voor iedereen, verrukkelijke zelfgemaakte brownie-taart van Eline, een lach en een traan, omhelzingen en vooral veel dankbaarheid.
De afgelopen week slaap ik als een roos, ik heb een hele bijzondere spirituele ervaring meegemaakt en ik heb het idee dat mijn nek niet meer zo krom trekt ( ik heb veel nekklachten ).
Ook voel ik me sterker geaard en voel ik sneller dat mijn kruin-chackra geopend is, eigenlijk voel ik mijn complete lichaam beter.
Ik zit minder in mn hoofd maar meer in m'n lichaam en bij mn gevoel :)
Ik ben Eline en Heleen eeuwig dankbaar voor de bijzondere momenten en inwijdingen en ik hoop hun en de groep lieve mede-cursisten zeker weer eens te ontmoeten.

Veel liefs en in Munay,
HelenaSuze