Workshop Licht en Klank met Stef en Eline

Workshop zelfheling dmv jouw eigen klank en licht.

Met Stef Hellmann

Op een speelse manier maak je via je stemgeluid contact met de buiten en binnenwereld.
De trillingen van je stem en onze instrumenten zorgen ervoor dat blokkades op kunnen lossen zodat je weer balans ervaart.
Tevens onderzoeken we o.a.welk geluid de groepsenergie aanneemt en wat geluid met je organen doet.
En wist je dat geluid ook je relaties kan helen?
Nieuwsgierig geworden?

Lokatie: Stadhouderslaan 9 Den Haag

Reacties van deelnemers:

Door jullie workshop voelde ik dat mijn ziels-energie liefdevol de kans kreeg zich te uiten en met vernieuwde kracht te stromen en in balans te zijn.
Ik voelde ruimte en rust door de sterke verbindende kracht van liefde en licht. Dit alles in combinatie met jullie gastvrijheid en heerlijke lunch maakte voor mij deze workshop helemaal af.

Ineke

Het heeft even geduurd voor ik eraan toe kwam jullie te bedanken voor de fijne dag die ik bij jullie mocht beleven, maar hier is mijn reactie dan toch: DANK DANK DANK!
Oh, wat hebben jullie veel losgemaakt, en bij thuiskomst was ik moe..... Voor mijn doen vroeg naar bed (binnen 2 minuten “knock-out “) en de andere ochtend als herboren, de strijd die ik tegen mijzelf en mijn eigen onzekerheid (want dat was het achteraf gezien wel, ik kon beslist niet m’n stem alleen laten horen) bij jullie voerde was over: ik ben blij dat ik ook zonder de gewaarwording van mijn lieve vriendinnen uiteindelijk mijn stem kon (en durfde te) laten horen, een eye-opener. Ben jullie heel dankbaar voor het liefdevolle begrip en de bejegening . Dank nogmaals voor de leerzame fijne dag, ik zal hem nooit vergeten!

xxx

"Ik heb de workshop als een warm (klank)bad ervaren, met de uitnodiging mijn licht eens op een andere manier op bepaalde zaken te laten schijnen, dankzij de hartverwarmende begeleiding van Eline en Stef".

Sandra

Het moment van "iemand" (en ook zelf) op de stoel laten plaats nemen en de relatie tussen die persoon en mijzelf een
klank/kleur te geven, heb ik heel bijzonder ervaren, zeker hoe dat mij raakte toen ik zelf op de stoel plaats nam.
Er is zeker iets in beweging gezet, waardoor er nu op allerlei momenten emoties van verdriet naar boven komen zonder dat ik het goed begrijp.
Misschien heeft de grote volle maan hier ook mee te maken. Vermoedelijk een combinatie van factoren.
Over de hele dag kan ik alleen mag zeggen, dat er een mooie verbinding voelbaar was en jullie liefdevolle begeleiding heel goed aanvoelde.

Ria

 


Kijk ook even op Stef zijn site: www.groeiplezier.nl