QOTO KUNA ontvang het licht van de Plejaden

QOTO KUNA ontvang het licht van de Plejaden

Voel je een diep verlangen om het contact met je zielenpad te vergroten?
Laat de zuivere energie van het sterrenstelsel de Pleiaden je inspireren en herinneren wie je werkelijk bent.

Thuiskomen bij jezelf door de zuivere energie van de Pleiaden te ervaren. Tijdens dit weekend ontvang je zeven inwijdingen die jouw verbinding met de zeven hoofdsterren van de Pleiaden versterken en de essentie ervan te integreren in je fysieke lichaam.

De Pleiaden, ook wel het zevengesternte genoemd, is een tot de verbeelding sprekende sterrengroep in vrijwel alle kosmologie├źn. Volgens de Inca traditie zijn wij mensen verbonden met de Pleiaden. Deze sterrenverbinding is mede bepalend voor de essentie van de ziel waarmee je als mens op aarde bent gekomen. De Qoto Kuna Karpay bestaat uit zeven inwijdingen waarbij de essentie van deze sterrenenergie wordt overgedragen, zodat je je bewust kan worden van deze zuivere frequenties en je je weer herinnert wie je in wezen bent.

Wij, Heleen Snoek en Elne van Esch, hebben deze inwijdingen gekregen van onze Inca leermeesters. Na een flinke periode van integratie zijn we nu klaar voor het verder verspreiden van deze krachtige energie, zodat we de mensheid op aarde helpen de kracht te bundelen om onze bestemming te herinneren.

Roepen de Pleiaden je? Dan is het jouw tijd om je met haar te verbinden. Wees welkom!

Wanneer: 30/31 januari 2021

Waar: Op de rustige en sfeervolle zolder van Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden. voor overnachten raden we aan een b&b in Schipluiden te boeken.

Kosten: 333 euro

Meld je aan bij:
- Eline van Esch, info@spiritflute.nl
www.spiritflute.nl
- Heleen Snoek, heleen.snoek@kinesiologieamsterdam.nl
www.kinesiologieamsterdam.nl