De Praktijk

The light-body contains a blueprint of how you will heal, how you will age, and how you might die…
Alberto Villoldo

Energetische natuurgeneeswijzen Over het helen en in balans brengen van het lichtenergieveld om ons lichaam Kennis uit de Andes, aan mij overgedragen door de afstammelingen van de inca’s die leven in de bergen van Peru.

Het energieveld bevat een blauwdruk van onze gezondheid.

De staat ervan bepaald hoe ons verouderingsproces verloopt, en wellicht ook ons stervensproces.

Littekens veroorzaakt door trauma’s, zwaardere energie veroorzaakt door negatieve emotie’s en energie van anderen die daar niet hoort, zijn zichtbaar in je energieveld. Ze zijn niet natuurlijk of eigen.

Wanneer deze stukken niet worden geheeld neemt deze energie compactere vormen aan en dringt uiteindelijk je lichaam binnen en neemt bv plaats op een orgaan. Zo maak je kans op ziekte.

Iedereen is weleens uit balans. In de natuur zijn, een strandwandeling maken of een dagje in het bos helpen je je dan de balans weer te herstellen.

Wanneer je echter teveel uit balans bent geraakt door bv een plotselinge crisisperiode, een shock of door een te lang verwaarloosde vervuiling is het raadzaam je te laten behandelen.

Bij een behandeling gebruik ik technieken die je energieveld verschonen van zwaardere energie dan goed voor je is, je kunt hierbij denken aan een litteken door een beleefd trauma, aan vervuiling door destructieve emoties of aan belastende energie van anderen in jouw energieveld.

De intentie is dat je diepgaande heling en transformatie zult ervaren. Bewustwording.

Een sessie duurt anderhalf uur. Na een intakegesprek zal ik in overleg bepalen wat mijn werkwijze zal inhouden.

Behandelingen:

Kosten van een sessie zijn 90 euro incl. per consult

INWIJDINGEN

Een inwijding is het instromen van energieën die specifiek bij jouw zielenpad horen.  Je wordt zo weer meer wie je eigenlijk bent. Je maakte een afspraak met je hogere ziel om je je zielepad weer te herinneren.

Je zou ook kunnen zeggen dat hogere hersenfuncties, de prefrontale cortex, worden geactiveerd door het proces van inwijding. Dit heeft als gevolg dat deze hersenfunctie aan het roer van onze zenuwnetwerken staat. Wanneer de prefrontale cortex aan het roer staat kunnen we ervaren dat we innig verweven en onafscheidelijk verbonden zijn met de rest van het universum. Met dit hersendeel begrijpen we dat het leven meer is dan overleven.

Soms is het belangrijk eerst andere manieren van heling toe te passen voordat een inwijding het volledige effect kan hebben. Zoals, Het onder ogen zien van aangeleerde overtuigingen die je gedachten en emoties nog beïnvloeden, het verwerken van trauma's, het oplossen van blokkades. Voor hulp en begeleiding hierbij kan je bij mijn praktijk terecht. Zie bovenstaande tekst onder Behandelingen. Of klik op de bovenbalk op Klankhealing.

Andere mogelijkheden: