Voorouderwerk

VOOROUDERWERK:

Onze voorouders zijn meer met ons verweven dan we denken en ze spelen een belangrijke rol in het doorgeven van, vaak onzichtbare, patronen die van persoon op persoon worden doorgegeven.
Deze patronen kunnen heel mooi zijn maar ook minder mooi zoals emotionele trauma’s of wonden die nooit geheeld zijn voordat de persoon in kwestie overleed en die van generatie op generatie worden doorgegeven en kunnen aanvoelen als een vloek.
Elk onopgelost trauma in onze voorouderlijn veroorzaakt een energetisch patroon dat je kan blokkeren of je connectie met blijheid, vrijheid, overvloed, je eigen authentieke kracht kan vertroebelen.

Wanneer we deze patronen kunnen doorbreken door heling te brengen naar de plek in de voorouderlijn waar de wond plaatsgevonden heeft, zullen blokkades in onze levens die hieraan gerelateerd zijn op kunnen lossen, wat goed is voor de hele lijn inclusief onze kinderen en kleinkinderen.

We kunnen samenwerken om, nadat de oorzaak en plaats in de voorouderlijn van het patroon ontdekt is, het patroon te ontmaskeren, de wond te helen en bewustzijn te brengen in de lijn tussen jou en de voorouder met het patroon.