Klankhealing

Voor het vinden van innerlijke en dus ook lichamelijke rust.

De geneeskunde van de toekomst zal gebaseerd zijn op het reguleren van energiefrequenties in het lichaam - Professor William Tiller, Stanford University

Overal is trilling. De hoorbare vorm van trilling noemen we geluid, klank.

We kennen allemaal het effect dat muziek of andere geluiden zoals b.v. fluitende vogeltjes op ons gemoed kunnen hebben. Ook kennen we de ervaring dat hele lage tonen in ons lijf duidelijk voelbaar zijn.

Wanneer we deze geluidstrillingen met onze zuivere intentie richten gebeurt er nog meer.

We kunnen helen met klank, energieblokkades doorbreken en tot op het fysieke celniveau doordringen. Wat er dan werkelijk gebeurd is dat ons niet zichtbare energielichaam en ons fysieke lichaam meeresoneren met de harmonieuze trilling. Alles stemt zich als het ware weer op elkaar af.

Dit brengt balans en versterkt zo het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

De kristallen klankschalen

Overleveringen v/d Cherokee Indianen spreken over kwartskristal als een van de grootste healers.

De kristallen schalen bestaan uit 99,8% kwartskristal, of silicakwarts. Ze produceren heldere boventoonrijke klanken. De trilling resoneert met de kristallijne structuren waaruit ons lichaam is op gebouwd nl. botten, bloed en zelfs DNA en hersenen bestaan uit kristalstructuren.

Het geluid verplaatst zich door ons lichaam, dat voor een groot deel uit water bestaat, nog sneller dan door de lucht.

Kristal heeft een belangrijke eigenschap die ook in de computerindustrie wordt gebruikt. Het kan namelijk elektromagnetische straling opnemen en uitzenden, zelfs versterken. Kwartskristal heeft van nature een pure en lichte kwaliteit en wanneer de schalen tot klinken worden gebracht wordt deze kwaliteit hoorbaar en voelbaar. Daarnaast werken de schalen als versterker van onze intenties.

Zo kunnen de klanken helpen balans te herstellen en eventuele blokkades op te heffen op alle niveaus (fysiek, emotioneel, psychisch en etherisch) Ervaringen na een klankbad verschillen individueel. Veel mensen ervaren een diepe rust, helderheid en fysiek welbevinden.

Tot de mogelijkheden om dit klankbad te kunnen ervaren behoren:

-Klankmeditatieavonden met kristallen klankschalen

-Klankmeditatie workshopdagen die een diepe fysieke, emotionele en spirituele ervaring teweeg kunnen brengen. Een herkenning ook vaak van een verbondenheid met alles. Of nog beter gezegd, de herkenning van alles is éen.

Mocht je bij jou thuis een klankmeditatie avond willen organiseren of je hebt een praktijkruimte waar je een workshop zou willen houden, neem dan ajb contact met me op.

info@spiritflute.nl/eline3333@gmail.com of bel 06-28300223