Weekend in de yurt in het prachtige centrum Op Hodenpijl in Schipluiden

Samen met Heleen Snoek geef ik twee keer per jaar een workshop in de yurt op het terrein van Op Hodenpijl, over de inwijdingsweg genaamd Nusta Karpay en de inwijdingsweg de Plejaden, aan ons doorgegeven door de afstammelingen van de Inca sjamanen uit de bergen van Peru.

Op Hodenpijl is een bijzondere spirituele plek met een kerk, een kapel, een fantastisch restaurant en een klein natuurgebied met een vuurplaats, een bloten voeten paadje, een labyrint En een yurt. Op Hodenpijl schijnt een connectie met Peru en de Inca’s te hebben dus dat maakt dat de cirkel rond is.

Op zaterdagochtend rond kwart voor 10 treffen de deelnemers en wij elkaar in het restaurant bij de koffie. Er staat een tafel voor ons klaar waar onze eerste ontmoeting plaatsvindt. Fijne mensen altijd weer die afkomen op onze workshops. We lopen om 10 uur achter Heleen en haar sjamanendrum aan richting Yurt.

Na de introductie en het voorstelrondje lopen we eerst het labyrint. Ieder krijgt de gelegenheid de weg naar binnen te lopen terwijl de anderen de heilige ruimte belichamen in een cirkel om het labyrint. de weg naar binnen laat vaak ook zien en voelen wat ieders thema is voor het weekend.

Over de Nusta’s, ze helpen je te verbinden met het vrouwelijke deel in jou, zodat dit kan helen. Zo kan er weer een balans ontstaan tussen het mannelijke en vrouwelijke deel zowel in jou als in het collectief. Wil je meer weten, kijk dan maar op mijn site.